Marc i Eloi, sancionats, i Xavi, amb sobrecàrrega, amplien la llista de baixes

L’equip ja descansa a Gandia per disputar demà la 16ena jornada de lliga al Guillermo Olagüe. A l’expedició, de 16 homes, no hi han entrat tampoc Tarrés i Nakor, per lesió, ni Héctor, per decisió tècnica. Un camp on el Sant Andreu mai ha guanyat en lliga.

El tècnic Piti Belmonte convoca els següents 16 jugadors pel partit de demà (16.30h) contra el Gandia:

Morales, Pau, Fran Grima, Moyano, Dídac, Borja, Rubén, Arnau, Melo, Nando, Carroza, Llobet, Quim Araujo, Ángel, Luis Blanco i Marcos.

Són baixa per lesió Tarrés, amb problemes al turmell, Nakor, amb lumbàlgia, i Xavi Jiménez, amb una sobrecàrrega al bessó. També són baixa Marc i Eloi, per acumulació de targetes, i Héctor, per decisió tècnica.

El rival, el Gandia, es troba en zona de descens directe amb 14 punts. Van començar molt bé la lliga els blanc-i-blaus, amb 6 punts de 6 possibles, però a partir de la tercera jornada l’equip va començar a caure en picat, encadenant 3 empats i 6 derrotes. Fa tres jornades els valencians van tornar a sumar els 3 punts, contra el Manacor, però una derrota i un empat els han fet tornar a estar en places de descens.

A nivell de precedents històrics, el Guillermo Olagüe és un camp on el Sant Andreu no hi ha guanyat mai en lliga. En tres visites, un empat, la temporada passada (1-1) i dues derrotes en la dècada dels 90. Sí hi van guanyar en canvi els andreuencs en Copa, també la temporada passada, per 1 a 2.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS