Marcos entra a la convocatòria

Tot i la fisura a un dit del peu, el de Pollença ha estat inclòs a la llista de 17 jugadors que viatjaran demà a Lleida. Piti Belmonte n’haurà de descartar un abans del partit. Queden fora de la llista Marc i Carroza, per sanció, Tarrés, per lesió, i Hèctor i Nakor, per decisió tècnica.

El tècnic Pit Belmonte convoca els següents 17 homes pel partit de demà (16.30h) contra el Lleida al Camp d’Esports:

Morales, Pau, Fran Grima, Moyano, Dídac, Melo, Borja, Rubén, Arnau, Nando, Llobet, Xavi Jiménez, Luis Blanco, Quim Araujo, Eloi Fontanella, Ángel i Marcos.

Finalment Marcos Jiménez entra a la llista però serà dubte fins a darrera hora per una fisura a un dit del peu. Piti Belmonte haurà de descartar un jugador abans del partit. Queden fora de la llista Marc i Carroza, per sanció, Tarrés, per lesió, i Héctor i Nakor, per decisió tècnica.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS