Moyano es reincorpora demà al grup. Eloi haurà de passar més proves

Tots dos es van retirar amb problemes físics del partit contra el Lleida. El central no té cap lesió important i demà ja podrà entrenar amb normalitat. Amb el davanter s’haurà de ser més prudent. Tarrés i Nakor ja estan plenament recuperats.

 · Moyano: va ser substituït diumenge passat al Camp d’Esports de Lleida per molèsties als isquiotibials. Les proves a les que s’ha sotmès determinen que no té cap lesió d’importància i demà ja es podrà reincorporar als entrenaments amb el grup.

· Eloi Fontanella: també va ser canviat en el partit contra el Lleida per problemes als isquiotibials. En el seu cas, cal ser més prudents i esperar a més proves mèdiques per conèixer l’abast de la lesió.

· Marcos: la radiografia evidencia una fractura a un dit del peu. Tot i això, el jugador no té molèsties i vol jugar, però el cos tècnic ha decidit no arriscar. Per tant, el davanter mallorquí també descansarà contra l’Oriola i aprofitarà les vacances per acabar de recuperar-se.

· Enric Tarrés: ja està plenament recuperat de la seva lesió al turmell i torna a entrenar amb normalitat.

· Nakor Bueno: també torna a entrenar amb la resta de la plantilla després d’uns dies aturat per culpa d’una forta pilotada a l’ull que li va afectar la visió.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS