Un any més, l’equip visita la Casa Asil

El primer equip ha fet aquest vespre la tradicional visita d’aquestes dates a la gent gran del Poble. Un acte solidari on jugadors, tècnics i directius han fet companyia als més grans i els han ofert diversos obsequis per felicitar-los les festes que s’acosten.

L’acte ha comptat amb la presència, a més de jugadors i cos tècnic, del president Manuel Camino, el vicepresident Juan Carlos Campos i els directius Carles Mora i Toni Molina. Una gran experiència per tota la plantilla i també per tota la gent gran de la Casa Asil de Sant Andreu, que s’han endut postals signades pels jugadors felicitant-los les festes.

Algunes de les fotos d’aquesta visita:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Judit Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS