Victòria molt important per l’Aleví H

Els nois de l’Aleví H continuen amb la bona dinàmica de resultats i aquest cap de setmana es van imposar per 5 a 3 a l’Arrabal Calaf “F”. Un partit difícil on els visitants van ser molt efectius i el seu porter va estar molt encertat. Tot i així, els 3 punts pel Sant Andreu.

Sant Andreu 5  – Arrabal Calaf “F” 3. Cele Ramírez.

Al Sant Andreu li tocava aquest matí un  partit  molt difícil, després de la golejada  de la setmana pasada, calia sortit molt concentrat  desde el primer minut.  .Em va sorprendre la  disposició tàctica  dels   visitants  2-1-3( conec algú  dels seus nois ) i la veritat és que jugaven amb les línies molt juntes i amb moltes ajudes. Ens complicaven la sortida de pilota que no circulava amb fluidesa. Però, per fortuna, els nostres nois van tirar d’ofici i no li van perdre en cap moment la cara al partit, perquè partits com aquest es converteixen en un concurs de mèrits i per sort els nostres nois no ens van decebre. Destacar la gran efectivitat dels visitants que, amb tres xuts amb perill entre els tres pals van aconseguir tres gols. També  destacar el seu porter que semblava un mur per la nostra davantera, arribant a parar  fins a quatre accions d’un contra un.

Gran victòria i ara toca mantenir aquesta línea fora de casa el proper dissabte,  a L’Hospitalet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS