A Ontinyent amb cinc baixes per lesió

El Sant Andreu visita demà El Clariano, un camp on mai ha pogut sumar els tres punts. I ho farà sense els lesionats Carroza, Llobet, Marcos, Morales i Borja. Tampoc hi seran, per decisió tècnica, Héctor i Ángel. El que sí viatja és Toni Vela, que s’estrena en una convocatòria.

El tècnic Piti Belmonte convoca els següents 16 jugadors per enfrontar-se demà (17.00h Esport3) a l’Ontinyent:

Pau, Gabri, Fran Grima, Dídac, Moyano, Melo, Arnau, Rubén, Marc, Nando, Toni Vela, Luis Blanco, Quim Araujo, Xavi Jiménez, Nakor Bueno i Eloi Fontanella.

Són baixa per lesió Carroza, amb molèsties al soli, Marcos, operat aquesta setmana de la fractura a un dit del peu, Borja, amb un trencament al bessó, Morales, amb una contractura lumbar, i Llobet, amb una lesió als abductors de la que encara se n’ha de fer el diagnòstic definitiu (dilluns).

Tampoc entren a la convocatòria, per decisió tècnica, Héctor i Ángel. El club segueix buscant una cessió perquè tots dos puguin disposar de minuts.

Toni Vela, que portarà el dorsal 22, entra en la seva primera convocatòria com a jugador del Sant Andreu. Gabri, porter del juvenil, també repeteix a la llista.

Serà la dotzena visita del Sant Andreu a El Clariano, un camp on mai hi ha pogut guanyar. Quatre empats i set derrotes és el balanç que presenten els andreuencs a Camp de l’Ontinyent en partits de lliga. Un Ontinyent que actualment és novè a la classificació amb 32 punts, dos més que els quadribarrats.

Els blancs presenten els mateixos números que el Sant Andreu en els darrers partits, 8 punts de 18 possibles. Tots dos equips presenten també uns números idèntics en el capítol de gols marcats, amb 27 anotats per tots dos conjunts. En defensa, els de Piti Belmonte n’han encaixat un menys, 24, que els valencians, 25.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS