Bon test per preparar el partit d’Andorra

L’equip va variar ahir la rutina d’entrenament fent un partidet contra el Sabadell a la Nova Creu Alta. Tot i el 2-1 final favorable als arlequinats, els quadribarrats van fer un bon paper davant un equip de Segona A i van retrobar les bones sensacions perdudes a València. Borja es va lesionar.

Un camp de gespa natural, com el que els andreuencs es trobaran diumenge, i un gran rival, com és el Sabadell. Totes les condicions perquè l’equip pogués recuperar la confiança. A més tota la plantilla, a excepció dels lesionats Marcos i Dídac, van poder gaudir de minuts, inclòs Toni Vela, recentment arribat al club. Un Toni Vela que, per problemes burocràtics amb L’Hospitalet, encara no estarà disponible de cara el proper partit de lliga.

Tornant a l’entrenament, Baha va fer el primer pels sabadellencs a la mitja hora de joc, Marc Martínez va empatar pocs minuts després de penal, i ja a la segona part, Florian va donar el triomf als locals. Tot i el resultat, les sensacions van ser molt bones per l’equip quadribarrat. La mala notícia, la lesió al genoll de Borja, que en una relliscada es va haver de retirar del camp. Aquesta tarda se li faran proves mèdiques per determinar l’abast de la lesió, però tot apunta a que, malgrat la inflamació que té, no serà una lesió greu.

Foto: cesabadell.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS