Derrota amb dignitat de l’Aleví F

Visitava el camp de l’AISS el millor equip del Grup 16 de Tercera, un conjunt que ha guanyat tots els partits amb claredat, amb un sol empat, i que ha mostrat una gran superioritat (2-7). Tot i així, els nens del Sant Andreu han fet un bon partit i han mantingut un alt nivell.

UE Sant Andreu “F” 2 – Barceloneta CF “A” 7. Carles Abarca.

El Barceloneta té nens molt grans (enormes els dos centrals) i també molt tècnics (excel.lent línia d’atac, amb combinació i xut), i juga tot el partit pressionant a camp contrari, però els locals han resistit bé durant tot el primer quart amb una defensa amb molta convicció. Quan ja passava un minut del temps una jugada amb diversos refusos en defensa ha acabat amb un remat precís des de la frontal fent pujar el 0-1 amb que ha acabat el quart.

El segon ha seguit en la mateixa línia, amb pressió alta dels visitants i algun bon contracop local, i al descans s’ha arribat amb 0-2 després d’un extraordinari gol visitant: penetració per banda esquerra i quasi sense angle pilota aixecada que supera al porter i entra pel pal llarg.

El tercer quart ha començat amb un merescut gol andreuenc després d’una combinació d’atac per banda dreta, 1-2. Semblava que tindriem una fase d’emoció, però en dues errades defensives han arribat dos gols fàcils que han llençat el líder cap a la victòria, 1-4. El darrer quart ha començat amb un altre gol estratosfèric, en aquest cas dels locals amb un xut inversemblant per banda dreta que situava el 2-4.

Partit molt digne el dels nens del Sant Andreu davant d’un grandíssim equip, malgrat els 3 minuts en que el Barceloneta ha aprofitat el passadís per l’esquerra per anotar seguits tres gols més i deixar el resultat final en 2-7. Victòria justa d’un líder intractable, i resultat un pel excessiu pels mèrits que han fet els nens del Sant Andreu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS