El club busca una sortida per Héctor i Tarrés

El cos tècnic els ha comunicat que no compta amb ells i la secretaria tècnica ja s’ha posat a treballar. Cap dels dos entra a la convocatòria per viatjar aquesta tarda a València. Tampoc ho fan per decisió tècnica Luis Blanco, Nando i Ángel, ni Marcos, per lesió.

No han pogut gaudir de minuts a la lliga en aquesta primera volta i finalment s’ha decidit donar-los una sortida. Per Héctor, fins l’any passat juvenil, l’objectiu és trobar una cessió perquè tingui minuts i agafi ritme i confiança. La intenció és que torni al Narcís Sala la temporada vinent. La situació d’Enric Tarrés és diferent, l’eivissenc quedarà desvinculat del club quan trobi un nou equip per jugar.

Alhora, el club treballa per buscar-los un recanvi en les seves posicions. Un migcentre, que arribaria cedit, i un lateral dret.

L’equip viatja aquesta tarda cap a València per enfrontar-se demà a les 12.00h al filial valencianista. Per aquest partit Piti Belmonte convoca als següents 16 homes:

Morales, Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Borja, Melo, Arnau, Rubén, Marc, Carroza, Llobet, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Nakor Bueno i Eloi Fontanella.

No entren a la llista Marcos, per lesió, ni Luis Blanco, Nando, Ángel, Héctor i Tarrés, per decisió tècnica.

Pel que fa la lesió del davanter balear, evoluciona bé i aquesta setmana ja ha començat a córrer. Tot i això, cal anar a poc a poc amb la seva recuperació.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS