El Femení “A” es retroba amb la victòria

El Sant Andreu va començar la segona volta de la lliga de la millor manera possible, sumant els tres punts de manera còmode. Les andreuenques van guanyar per 5 gols 0 al Peñas Oscenses, rival amb el que van empatar en la primera volta del campionat.

UE Sant Andreu 5  – Peñas Oscenses 0. Mar Garcia.

El Peñas Oscenses visitava el Narcís Sala amb l’esperança de sumar algun punt i no quedar despenjat a l’últim lloc de la classificació. El Sant Andreu que havia sumat un punt a la darrera jornada contra el Cerdanyola, pretenia aconseguir una victòria després de 5 partits sense fer-ho.

El partit va tenir un dominador clar d’inici a fi. El joc i les ocasions les va posar el Sant Andreu i d’aquí el resultat just de 5 gols a 0. Yaiza va obrir el marcador al minut 15’ aprofitant una pilota llarga i superant per baix a la portera del Peñas. El segon gol seria obra de Carla, un minut més tard, que va engaltar un xut amb la cama esquerre i de vaselina va fer pujar el 2 a 0. Nuria Vila, al minut 20, des de l’extrem dret aprofitava la defensa avançada del Peñas per sentenciar el partit ja a la primera part.

El Peñas va inquietar poc la porteria defensada per Silvia que va tenir menys feina que l’habitual durant tot el partit. L´últim gol de la primera part arribaria al minut 42 gràcies a un xut de falta executat per Carla que feia pujar el 4 a 0 al marcador.

La segona part va tenir poca història. L’equip de Huesca es defensava per evitar una golejada més àmplia. El Sant Andreu amb la confiança d’anar per davant en el marcador intentava trenar bones jugades. Adriana es va mostrar molt activa durant tot el partit i gràcies a un xut seu refusat per la portera, va permetre a Yanira signar el definitiu 5 a 0 al minut 75’.

El Sant Andreu es manté fora del descens amb 14 punts i encara amb optimisme el proper partit contra un rival directe, el Vilafranca. El Peñas Oscenses per la seva banda, queda amb 7 punts i rebrà la visita del FC Barcelona B la propera jornada.

Fitxa del partit

UE Sant Andreu: Silvia, Sil (min.71 Mariona), Mar, Kaky, Carla, M.Visa, N.Vila (min. 79 Laura), A.Cabrera (m.56 Nuria), Adriana, Yaiza, Nerea (min.62 Yanira).

Peñas Oscenses: Elena, Sara, Silvia, Cristina (min 54. Raquel D.), Jara (min 68 Tamara), Laura, Isabel M (min 47 Laura P.), Raquel, Maria (min 54 Eva), Isabel R., Marta O,

Gols:
1-0 min 16 Yaiza Perez
2-0 min 17 Carla Tomás
3-0 min 20 Nuria Vila
4-0 min 42 Carla Tomás
5-0 min 75 Yanira Penin

Foto: futboloscense.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS