El Juvenil “A” segueix en ratxa

Amb la seva victòria per 3-1 contra el CE Mercantil, el Juvenil A encadena ja 12 jornades sense conèixer la derrota, 6 victòries consecutives, i es consolida a la part alta de la classificació. Ara mateix ja ocupen la tercera posició, solament per darrere del Barça i el Gavà.

UE Sant Andreu 3 – CE Mercantil 1. Felipe Alonso.

El partit davant el CE Mercantil no va ser fàcil malgrat que als 5 minuts Javi ja havia aconseguit avançar en el marcador als andreuencs. Però els visitants van reaccionar bé i van igualar el partit per mitjà de Jairo amb un bon gol de vaselina. Amb l’empat a un s’arribaria a la mitja part, malgrat els infructuosos intents locals per recuperar l’avantatge, però l’equip visitant es va mantenir molt ordenat i ben plantat defensivament.

En la segona meitat, el Sant Andreu va sortir molt fort. Les ocasions se succeïen amb molt perill en la porteria del Mercantil. Javi, Rubén i Víctor van estar prop de marcar sense sort, i als 60 minuts i fruit de l’assetjament local va arribar el segon gol en un gran tret de Rubén que després d’impactar en el pal va acabar en el fons de la xarxa. El partit va seguir obert fins al final, perquè malgrat gaudir de nombroses ocasions per sentenciar, no va ser fins al minut 88 quan Pepe marcaria el definitiu 3-1. L’equip va tornar en aquesta segona meitat a deixar bones sensacions.

La setmana que ve visita al camp de l’AE Prat amb la il·lusió i l’esperança de mantenir aquesta bona ratxa.

UE Sant Andreu:
Adri, Nando (Éric), Jarque, Jilmar, Pol, Pepe, Rubén (Miguel), Sergio (Rojas), Javi, Víctor i Áxel (Nemo)
CE Mercantil: Navarro (Víctor), Alejandro (Kike), Sergi, Joan, Rosell, Jordi, Agustín (Albert), Jon (Abel), Boada, Kevin y Jairo
Gols: 1-0, Javi (5′); 1-1, Jairo (17′); 2-1, Rubén (60′); 3-1, Pepe (88′)
Àrbitre: Arnau Llopart. Targetes grogues: Sergio del Sant Andreu ; Alejandro, Jon i Víctor del Mercantil
Camp: Narcís Sala, Temperatura agradable i un 100 espectadors en les graderies.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS