El Narcís Sala viurà l’últim partit de l’Sporting Mahonès

En una situació trista i indesitjable, l’equip menorquí s’acomiadarà demà de la Segona B i quedarà dissolt un cop acabi el partit davant els andreuencs. Vuit jugadors del primer equip i cinc juvenils escriuran el darrer capítol de l’Sporting Mahonès.

S’havia especulat durant tota la setmana amb què passaria amb el partit que demà enfrontarà Sant Andreu i Sporting Mahonès al Narcís Sala. Finalment es disputarà, però serà l’últim de l’equip blau. La situació econòmica i institucional, insostenible, ha fet als de Mahó anar perdent efectius en les darreres setmanes. Els pocs que encara resisteixen, Micaló, Barber, Biel Medina, Sergio, Moyano, Adrien i Berto Vaquero intentaran donar la cara fins el darrer segon.

A aquests vuit jugadors del primer equip se’ls afegeixen els juvenils Marc Seguí, Sergio Ayala, Alex Cutillas, Jonathan Seguí i Raúl Olives, per completar una trista convocatòria de 13 jugadors.

Un cop l’equip balear renunciï a participar de la lliga, tots els equips que encara no s’hagin enfrontat amb ells en aquesta segona volta sumaran els 3 punts. Gandia i Sant Andreu, els dos únics amb els que hauran disputat l’enfrontament, sumaran els punts que pertoquin pel resultat. En cas dels valencians, un punt després d’empatar a 1 amb l’Sporting la setmana passada a Bintaufa.

És per això que, tot i els condicionats, demà la victòria és molt important. Qualsevol altre resultat seria un greuge comparatiu amb tota la resta d’equips, que aquests tres punts ja els sumaran automàticament. Tot i l’estat anímic dels jugadors menorquins, de ben segur voldran fer un bon paper per acomiadar-se amb el cap ben alt i trobar un nou destí en forma d’oferta.

Des d’aquí volem enviar tots els nostres ànims a tota la gent de l’Sporting Mahonès.

Foto: sportingmahones.com

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS