Marc Martínez, millor jugador català de 2a B

El migcampista andreuenc ha estat el més votat pels lectors de lajornada.cat com a millor futbolista català de la categoria d’aquest any 2011. Marc s’ha imposat en aquesta votació per una àmplia majoria, amb el 47% dels vots. L’altre quadribarrat, Dídac, ha estat sisè (6%).

Gairebé la meitat dels lectors del diari digital lajornada.cat han apostat pel motor del Sant Andreu, Marc Martínez, en aquesta votació que buscava qui era el millor de l’onze ideal de la categoria que proposava el mateix diari. El migcampista català, que va arribar aquest estiu al Narcís Sala, es va posar de seguida tota l’afició andreuenca a la butxaca. Poc temps més li ha calgut perquè tota la resta de l’afició del futbol català se sumi al reconeixement de la seva classe.

En aquestes 18 jornades que portem de lliga Marc s’ha erigit com el referent a la medul·lar de l’equip. Creant, tocant, assistint, centrant faltes i córners, però també molt aplicat en defensa. Mostra d’això són les 7 targetes grogues que ha vist. El català ha jugat com a titular 16 partits, acumulant gairebé 1.400 minuts. Els dos que s’ha perdut han estat per sanció. En aquests 16 partits, Marc ha marcat dos gols, contra el Teruel i contra L’Hospitalet.

Per consultar la votació sencera:

http://lajornada.cat/2012/01/01/marc-martinez-el-mes-votat-de-segona-b/

Des d’aquí volem felicitar en Marc i en Dídac, que també optava al reconeixement de ser el millor català de 2011 de la Segona B. Finalment el central ha quedat en sisena posició amb un 6% dels vots.

Felicitats nois!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS