Morales i Nakor baixa, torna Marcos

Piti Belmonte convoca setze jugadors per enfrontar-se demà (16.30h, Ràdio Trinitat Vella) a l’Andorra. Destaquen les baixes per lesió de Morales, Nakor, Borja i Dídac, i la inclusió de Marcos i del porter del juvenil Gabri. Tampoc entren a la llista Ángel, Tarrés, Héctor i Toni Vela.Els 16 que viatgen aquesta tarda cap a Teruel són:

Pau, Gabri, Fran Grima, Moyano, Melo, Rubén, Arnau, Marc, Carroza, Nando, Xavi Jiménez, Llobet, Quim Araujo, Eloi, Luis Blanco i Marcos.

Són baixa per lesió:

– Morales: contractura a la zona lumbar
– Nakor: molèsties al quàdriceps
– Dídac: molèsties també al quàdriceps
– Borja: lesió al genoll. Ahir se li van fer proves però hi té líquid i s’haurà d’esperar uns dies per fer les proves de nou.

Decisió tècnica:

Tarrés, Héctor i Ángel.

Altres:

– Toni Vela:
problemes burocràtics amb L’Hospitalet fan que encara no se l’hagi pogut inscriure.

Destaca la inclusió de darrera hora a la llista de Marcos, que ho tenia molt difícil per arribar en condicions a aquest partit. D’altra banda és la primera convocatòria amb el primer equip de Gabri, porter del juvenil.

La de demà serà la segona visita de la història del Sant Andreu al Juan Antonio Endeiza, que rebrà l’equip amb unes temperatures molt baixes i amb una gespa castigada pel fred. En la darrera i única visita, la temporada 95-96, els quadribarrats van arrencar un empat a 1 de terres aragoneses.

A dia d’avui, l’Andorra de Teruel ocupa la 19ena plaça amb 17 punts, sent l’equip que més derrotes acumula de tot el campionat (12). Tot i això, l’equip blanc va donar la sorpresa en la primera jornada de lliga imposant-se al Narcís Sala amb un solitari gol de Morales.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS