Paco Alcácer, la pólvora del València Mestalla

El jove davanter che, de només 18 anys, és una de les grans promeses del futbol espanyol i el gran referent del filial valencianista. El de Torrent ja ha anotat 10 gols aquesta temporada en lliga i Unai Emery el té molt en compte. És el killer del Mestalla.

Tot i la seva joventut, Paco Alcácer ja s’ha guanyat un lloc entre els millors davanters de la categoria a base de treball i gols. Tan és així que la seva feina no ha passat desapercebuda per l’entrenador del primer equip del València CF, Unai Emery, que compta amb el davanter en moltes de les seves sessions d’entrenament i al qual ha convocat per algun compromís de lliga. Fins i tot el va fer debutar a Mestalla en la presentació de l’equip che davant la seva afició, anotant un dels gols contra la Roma. Una nit que lamentablement va acabar sent trista per la posterior mort del pare del jugador a les portes de l’estadi.

La perla de la pedrera valencianista va començar a sonar després de la seva gran actuació en l’Europeu Sub17 amb la selecció espanyola, on va ser el màxim golejador del torneig tot i perdre a la final contra Anglaterra. La seva consagració va arribar també amb les categories inferiors de la selecció espanyola, aquest estiu passat a Romania amb la Sub19. Alcácer va anotar dos dels tres gols de la final que li van donar el títol europeu als de Julen Lopetegui.

Aquest jove de 18 anys és la punta de la llança d’un equip que ocupa places de descens amb 17 punts. Un València Mestalla que veu porteria amb facilitat, 22 gols anotats, deu dels quals del nostre protagonista, però que al darrere fluixeja, sent amb 33 gols encaixats el segon equip que més en rep.

L’equip de Sergio Ventosa travessa una mala dinàmica i no guanya des de fa gairebé dos mesos, la darrera victòria data del 13 de novembre, contra el Teruel per 3 a 2. A més, l’equip che no ha vist porteria en els tres últims compromisos. Tot i això, les trajectòries de Mestalla i Sant Andreu són molt semblans, doncs en els darrers sis partits, tots dos equips han sumat 5 punts de 18 possibles.

Pel que fa als precedents, la cosa està força igualada. Dels 10 enfrontaments entre tots dos equips a terres valencianes, quatre victòries pels locals, tres empats i tres victòries pels quadribarrats. La darrera en la jornada 3 de la temporada 2009/2010, per un ajustat 2 a 3.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS