Piti Belmonte: “La valoració a nivell esportiu és molt bona”

A només un partit d’acabar la 1a volta i després de complir sis mesos al càrrec, el tècnic fa un breu balanç d’aquest primer tram de la temporada. Piti està satisfet amb el rendiment sobre el camp i creu que la clau és acabar de trobar la regularitat.

Ha passat molt ràpid, però ja estem a punt de tancar la primera fase del campionat per encarar la segona i definitiva. En aquest temps, un equip completament nou s’ha hagut d’acoplar a marxes forçades per poder competir.

I ho ha aconseguit. Malgrat les 17 cares noves sobre el camp, l’equip ja sap a què juga. Ocupa l’onzena plaça amb 24 punts després de sis victòries, sis empats i sis derrotes, però el més important és que en els divuit partits disputats, no hi ha hagut gairebé cap equip que s’hagi mostrat molt superior als de Piti Belmonte.

Al contrari, l’equip quadribarrat ha mostrat més que el rival en la majoria de partits, però la falta de punteria o la mala sort en els darrers minuts han fet volar punts, com a Son Bibiloni contra el Mallorca B (1-1) o al Narcís Sala contra el Badalona (1-1).

Més enllà dels resultats el que deixa l’equip són bones sensacions. I això és amb el que es queda Piti Belmonte per fer aquesta valoració. L’entrenador de Castellar del Vallès té en compte tots els condicionants que s’han donat aquesta temporada, tot ha estat nou. Per Piti, ara la clau és trobar l’equilibri, “poc a poc tot començarà a rutllar amb més tranquil·litat”.

Escolta en un minut i mig la valoració del tècnic quadribarrat:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS