Toni Vela arriba cedit pel Vila-real

El jove migcampsita és el primer reforç del Sant Andreu en aquest mercat d’hivern. Vela, que aquesta primera volta ha estat cedit pel club castellonenc a L’Hospitalet, signarà demà el seu nou contracte i s’incorporarà als entrenaments amb els seus nous companys.

No serà la primera vegada que Toni Vela, jugador de 20 anys, trepitgi el Narcís Sala. Aquest migcentre creatiu, amb molt bona tècnica, ja va ser jugador del Sant Andreu ara fa uns anys. Concretament la temporada 2006-2007, quan va jugar amb el Cadet andreuenc cedit per l’Espanyol. Va tornar al club blanc-i-blau i dues temporades després el Vila-real es va fer amb els seus serveis. Des que va fitxar pel club groguet ha anat cedit a Badajoz, L’Hospitalet, i ara arriba al Sant Andreu.

Durant el dia d’ahir Toni Vela va conèixer el cos tècnic i demà mateix ja es posarà a les ordres de Piti Belmonte en el que serà el seu primer entrenament. Serà un dia complet, doncs a més de la doble sessió preparatòria que hi ha programada, el jugador signarà també el contracte que el vincula amb el club fins a final de temporada.

Ahir el jugador va fer les seves primeres declaracions com a andreuenc a Ràdio Trinitat Vella. Pots escoltar l’entrevista tot seguit:

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS