Acord per provar joves jugadors japonesos

El club ha arribat a un acord amb una agència de futbolistes per tenir a prova durant un mes jugadors de la Lliga Universitaria del Japó. El procediment és rotatiu i es tracta d’una gran oportunitat per jugadors i club. El primer d’ells ja està entrenant amb el primer equip.

Conegut futbolísticament amb el nom de Masa, és un lateral esquerre de 19 anys format a les categories inferiors del Tokio FC. En edat de juvenil i després de no poder pujar al primer equip, va començar a estudiar i a jugar a la prestigiosa Universitat de Meiji, dins de la Lliga Universitària japonesa.

Ara, aprofitant un sistema força recorrent en els joves jugadors del país nipó per trobar sortides, aquesta agència internacional de representació de futbolistes, per mitjà d’un acord profitós pel club,  l’ha portat fins a Sant Andreu perquè provi amb l’equip.

Tot i la barrera de l’idioma, el cos tècnic ha quedat sorprès amb el seu nivell tant físic com tàctic i la capacitat que té per entendre les explicacions. El jugador compta amb l’ajuda del preparador físic del primer equip, Toni Gil, que va jugar durant tres temporades al Japó i parla l’idioma.

En Masa està gaudint d’aquesta experiència i està podent demostrar les seves habilitats en una estada que l’enriquirà com a jugador i que al club també li serveix com a oportunitat per provar futbolistes.

Al mes de març, coincidint amb l’inici de la Lliga Universitària, el jugador marxarà per donar pas a un altre compatriota seu a les instal·lacions del Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS