Amb 18 jugadors a Badalona

El cos tècnic convoca a tots els efectius disponibles pel partit de demà a les 12.00h contra el conjunt badaloní. No hi són en aquesta llista Marcos, Borja i Llobet, lesionats, ni Xavi Jiménez, sancionat. Piti Belmonte haurà de descartar dos homes per fer la convocatòria definitva.

El Sant Andreu visita demà el camp de l’equip menys golejat en la que és una sortida molt difícil. Els homes de Manolo Márquez es troben a només un punt de la zona de play-off i des de la seva gran defensa, només 18 gols encaixats, apretaran per assaltar la zona de play-off.

El Camp del Centenari no és un escenari molt propici per uns andreuencs que demà lluitaran per mantenir la dinàmica de les dues darreres visites, on s’han sumat 4 de 6 punts possibles. Anteriorment, a la Segona B, els quadribarrats sempre havien perdut a l’Avinguda de Navarra.

Un partit on hi haurà retrobament de vells coneguts. L’ex andreuenc Xavi Pelegrí se les tornarà a veure amb els quadribarrats, mentre que Luis Blanco, Carroza i Pau Núñez tornaran a la que va ser casa seva durant un temps, 8 temporades en el cas de Luis Blanco.

Els 18 convocats per Piti Belmonte per afrontar el partit de demà són:

Morales, Pau, Fran Grima, Álex, Dídac, Moyano, Melo, Rubén, Arnau, Marc, Carroza, Nando, Vela, Luis Blanco, Quim Araujo, Nakor, Eloi i Edgar.

Xavi Jiménez és baixa per aquest partit per sanció després de ser expulsat diumenge passat contra el Mallorca B. D’entre els lesionats, Marcos començarà a córrer aquest porper dilluns després que ahir li treiéssin el clau que portava al dit del peu fruit de l’operació. Un altre que segueix progressant és Borja, que es reintegrarà al grup a mitjans de setmana. Llobet també segueix treballant en la seva recuperació però de moment seguirà entrenant al marge de la resta.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS