Arnau: “El primer és arribar als 45 punts”

El lateral quadribarrat, que diumenge s’enfrontarà amb l’equip que el cedeix, el Zaragoza B, destaca a RTV la gran 2a volta que està fent l’equip i no descarta poder donar la sorpresa. Tot i això, Arnau assegura que ara mateix l’únic que la plantilla té al cap és la salvació.

Va arribar aquest estiu procedent del filial aragonès i s’ha fet un lloc dins l’onze. Primer com a lateral esquerre i darrerament com a extrem esquerre donant profunditat i recorregut per la banda. Arnau Tobella té la confiança de Piti Belmonte però no se sent titular i segueix pensant en treballar dia a dia per tenir minuts.

El lateral creu que el punt de Badalona s’ha de fer bo diumenge vinent al Narcís Sala contra el Zaragoza B, en un partit que reconeix que serà difícil. Escolta l’entrevista sencera al Paraules d’Esport de Ràdio Trinitat Vella en el següent reproductor:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS