Derrota enganyosa del Juvenil A davant l’Espanyol

Tot i el resultat contundent, 0-3, el marcador no reflecteix el que va ser el partit. Els andreuencs van fer un gran partit i van ser molt superiors al seu rival durant 80 minuts, fins i tot jugant amb 10 homes, però quan es van quedar amb 9 l’Espanyol no ho va desaprofitar.

UE Sant Andreu 0 – RCD Espanyol 3. Felipe Alonso.

Els visitants van saber viure de les rendes del gol de Sylla al minut 23, en una jugada de contraatac en la que va ser la seva única aproximació amb perill en tot el primer període. El Sant Andreu, no obstant això, va disposar d’ocasions de sobres per haver voltejat el marcador. El meta espanyolista va estar molt encertat en una falta llançada per Víctor, i en un tret a boca de canó de Javi, poc després que Rubén estavellés la pilota l’el travesser. A sobre de mals, en l’única jugada on vam estar encertats en la definició, l’assistent va aixecar la seva bandera equivocadament, ja que Geri havia sorprès a la defensa blanquiblava partint d’una posició correcta molt clara. Un error que ens va perjudicar greument.

En la segona meitat van sortir encara amb més força i major pressió els locals, tancant al conjunt espanyolista a la seva àrea, però una rigorosa expulsió de Rubén en el minut 61 va minvar l’ímpetu local. Una jugada que ben podia haver estat saldada amb una simple targeta groga, com el van ser altres jugades similars en el mateix partit. Malgrat el nou gerro d’aigua freda, l’equip local va saber reaccionar, perquè va seguir mantenint el domini del partit malgrat la inferioritat, encara que tenia més dificultats per crear perill.

No va ser fins al minut 86, quan una jugada desafortunada va acabar en mà d’un defensor quatribarrat, indicant l’àrbitre penal i la segona groga per a Jarque. Aquí ja si es va acabar el partit, perquè després de marcar el 0-2, i ja jugant contra 9, els visitants tancaven el marcador amb el tercer gol quan ja passaven 4 minuts del temps reglamentari.

Dura i excessiva derrota d’un Sant Andreu que mai va ser inferior al rival, i que es va estavellar amb la defensa visitant, la mala fortuna i sobretot amb un arbitratge molt sever i perjudicial i que finalment va resultar decisiu.

La confiança en l’equip es manté intacta, i es buscarà tornar a la senda de la victòria la setmana vinent a Cornellà.

Camp: Narcís Sala. Tarda agradable i uns 200 espectadors

UE Sant Andreu: Gabri, Nando (Nemo), Jarque, Pol (Erik), Jilmar, Pepe, Axel (Rojas), Víctor, Rubén, Javi (Adrián) i Geri

RCE Espanyol: Pereira, Marc Navarro, Maxi (Pau Belana), Ríos, Sergi Coll, Víctor Gómez, Irawan (hernán) ,Nico (Robert), Mamadou Sylla, Fortià i Javier Salinas (J. Pérez)

Gols: 0-1: Mamadou Sylla (min.23), 0-2: Marc Navarro de penal (min.87), 0-3: Robert (min.94)

Árbitre: Santiago López Quintana. Targetes grogues a Jarque, Rojas, Pepe i Nemo, i targetes vermelles a Rubén (min.61)i a Jarque (min.82) per part del Sant Andreu i targetes grogues per Sylla, Maxi, Marc Navarro i Hernán de l’Espanyol.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS