El Femení A s’emporta el derbi amb l’Europa

Les andreuenques es van imposar per 3 a 2 davant l’etern rival en un partit que malgrat tenir molts gols, no va ser massa vistós. El hat-trick d’Adri va deixar els tres punts al Narcís Sala. Reviu l’enfrontament amb la crònica dels companys de la web esportfemeni.com

UE Sant Andreu 3 – CE Europa 2. Eva Alcalà, esportfemeni.com

Tarda de fred intens a Sant Andreu. El Narcís Sala tenia petites taques la graderia. Poca afició però animosa; cridant i fent-se sentir entre les jugadores. Entre crits y xiulets el partit avançava amb un vull i no puc dels dos equips. Finalment, en un rebuig desafortunat de la portera del Sant Andreu, Sara, el dorsal número 15 de l’Europa aconsegueix el gol. Sorpresa i massa premi per un Europa poc ambiciós que, tot i així, arribava a la porteria local amb més perill que un Sant Andreu poc precís en el seu joc.

No obstant, como sol passar quan es té el marcador en contra, l’equip local ha començat a enllaçar bones jugades. La banda dreta, amb Rocío, era un no parar. Entrava i entrava, una bogeria para la defensa contraria. I ha arribat el gol, merescut pel Sant Andreu. Tot i així, no ha estat per la banda dreta, sino per l’esquerra; una pilota llarga que ha cedit Nere. Des de la frontal de l’àrea ha passat la pilota o la davantera centre Adri, amb un grandíssim moviment, ha fintat la seva marca, s’ha obert enrere ha rebut la pilota i, amb un gran retall ha col•locat la pilota rasa prop de la base del de l’Europa, al fons de la xarxa. Golàs, empat i final de la primera part.

Amb la mateixa dinàmica ha començat el segon temps i així, de nou, Adri ha marcat el 2-1. Aquesta vegada ha estat després d’una bona jugada per la banda dreta, amb Rocío de protagonista, perquè finalment la número 9 endollés el seu segon gol de la tarda.

L’Europa no tenia més remei que estirar línies i ser més valent. Ha intentat agafar les regnes del partit, ha intentat manar, però el plantejament del partit no era el d’aconseguir els tres punts i això es notava. Tot i així, la qualitat de les jugadores europeistes ha tingut premi. En un dels nombrosos córners que han servit sobre la porteria del Sant Andreu, un petit embolic dins l’àrea ha deixat la pilota als peus de Sara que, novament, l’ha caçat amb seny i ha aconseguit l’empat per l’Europa amb un d’aquells gols de ‘9’ en plena àrea que marquen el caràcter d’una jugadora.

El partit podia quedar en taules, però el conjunt local no es donava per vençut. A les seves files hi havia més fe que a l’equip rival. Hi ha hagut moviments a les banquetes, s’alternaven les oportunitats de marcar, però era l’equip local qui més ho lluitava i així ha arribat el tercer, també de la número 9 del Sant Andreu, que ha fet un partides. S’ha mogut amb intel•ligència, ha guanyat l’esquena al seu marcatge, ha marxat d’una segona defensora i ha aconseguit el tercer gol. Hat-trick merescut.

Poc més ha donat de sí el partit, que ha acabat amb un resultat just i un gran esforç per part dels dos equips.

Fitxa del partit:

UE Sant Andreu (3): Silvia, Mar, Mariona, Kaki, Carla, Sil, Ro, Nuria (min. 68 Laura), Adri, Yaiza (min. 77 Vila), Nere.

CE Europa (2): Irene, Alba, Megu (Elena, 34′), Juli, Eybis (Nerea, 52′), Lorena, Sandra Guiu (Núria, 73′), Llure, Gisela, Asako i Sara.

Gols:

0-1   min.39 Sara

1-1   min.45   Adri

2-1   min.49   Adri

2-2   min.58   Sara

3-2   min.83   Adri

Foto: esportfemeni.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS