El Juvenil A empata a casa del líder

Merescut i treballat punt a casa del Gavà, capdavanter de la competició. Gran partit entre 2 grans equips que van demostrar perquè estan a la zona alta de la classificació. Solament van faltar els gols, encara que tots dos equips van tenir opcions de marcar i de portar-se la victòria.

CF Gavà 0 – UE Sant Andreu 0

Els locals sobretot en un xut al travesser de la porteria quatribarrada en el minut 8, i en el llançament d’un penal ben detingut per Gabri en el minut 58. Va ser un penal molt discutit i protestat, ja que la jugada parteix d’un fora de joc molt clar i posteriorment l’àrbitre decreta penal quan la pilota copeja el braç d’un defensor visitant que es trobava en el sòl, sense cap voluntarietat. La veritat és que no solament per aquesta decisió, sinó per la dinàmica general, l’arbitratge no va deixar en absolut contents als andreuencs.

També el Sant Andreu va tenir molt bones opcions per poder portar-se els tres punts. L’equip andreuenc, malgrat l’acumulació de baixes per a aquest partit entre lesions i sancions, va deixar molt bones sensacions i va saber competir davant el líder, en una de les sortides més complicades del campionat. Primerament Rubén, encarant en avantatge al porter visitant, va tenir una gran ocasió d’avançar als visitants, però el meta del Gavà va tocar el just la pilota, perquè aquesta perdés velocitat i un defensa pogués salvar-la abans que arribés al fons de la porteria. I en l’últim minut, Javi va tenir la gran oportunitat de la nit, en robar la pilota a l’últim defensor local, plantar-se tot sol davant el porter i acabar llançant la pilota fregant el pal, quan ja es cantava el gol de la victòria.

Així es va arribar al final d’uns 90 minuts preciosos, molt competits i igualats, i que probablement van acabar amb el resultat més just possible.

La setmana vinent, jornada de descans para dins de 15 dies encarar un nou derbi en el Narcís Sala, aquesta vegada davant el RCE Espanyol.

Camp: Municipal Can Torelló. Nit mol freda. Uns 200 espectadors

CF Gavà: Ceballos, Tremiño, Éric, Alberto, Javi, Mulero, Saavedra, Hernández (Álex), Guille (Tito), Masuet i Sergio (Espi)

UE Sant Andreu: Gabri, Nando, Jarque, José Vicente, Pepe, Pol, Rubén (Xavi), Rojas (Áxel), Javi, Víctor i Nemo (Éric)

Àrbitre: Ávalos Barreda. Va amonestar a Tremiño, Javi i Hernández del Gavà; i a Nando, Pol, Víctor i Nemo del Sant Andreu.

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018