El Sant Andreu-Mallorca B, en directe per IB3

La televisió balear oferirà el partit en directe des del Narcís Sala aprofitant el bon moment que viu el filial mallorquinista, que ocupa places de play-off. El senyal produït per IB3 l’aprofitarà Esport3 per emetre el partit en diferit a les 15.00h del mateix diumenge.

Els que no puguin acostar-se aquest cap de setmana a l’estadi andreuenc no han de patir, perquè podran veure el partit igualment gràcies a la retransmissió que en farà IB3. La programació d’aquest Sant Andreu-Mallorca B començarà a les 11.40h amb una prèvia del partit.

De la mateixa manera, els que vinguin al camp i no puguin esperar-se a veure el resum del partit, quan arribin a casa podran reviure’l en diferit gràcies a Esport3. En aquest cas, el canal temàtic esportiu de Televisió de Catalunya programa el partit a les 15.00h.

Tots dos canals ja van oferir el partit de la primera volta entre mallorquins i catalans. Aquell dia, en una primera part quadribarrada i una segona vermellona, l’enfrontament va acabar amb empat a 1. Sens dubte, amb la qualitat que tenen tots dos equips, tornarà a ser un gran partit de futbol.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS