Entrenament sota la neu

El primer equip ha tingut un acompanyant poc habitual en la sessió preparatòria d’aquest matí al Narcís Sala, la neu. La plantilla, ja amb els tres fitxatges del mercat d’hivern, prepara la perillosa visita del líder, l’Atlètic Balears, aquest diumenge a les 12.00h.

El fred i la neu han estat protagonistes en el segon entrenament de la setmana del conjunt andreuenc. Tot i que la intensitat de la precipitació no ha estat prou perquè la gespa agafés i veiessim una capa blanca sobre el terreny de joc, la neu ha sorprès als propis jugadors que quan arribaven al Narcís Sala anaven comentant a través de Twitter les seves sensacions arran de la nevada.

Pel que fa a la sessió, els lesionats Carroza, Llobet i Borja han entrenat al gimnàs mentre la resta de l’equip feia un partidet d’entrenament. També ha treballat al marge Morales, amb millors sensacions que els darrers dies.

El d’avui ha estat el segon entrenament amb l’equip dels dos darrers fitxatges, Edgar i Álex, que ja tenen dorsal assignat. L’ex davanter del Gavà portarà el 20 mentre que el lateral lluirà el 21.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS