Germanor entre Muntanyesa i Sant Andreu

Diumenge passat, el Municipal de Nou Barris, camp de la Muntanyesa, va acollir un acte festiu de bon veïnatge, amb homenatge inclòs, entre les aficions dels dos equips més representatius de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar.

Una delegació de la directiva del nostre club va acompanyar a la penya andreuenca La Prèvia fins la part alta de l’antic poble, per visitar el veí de la muntanya. Al seu estadi, abans de l’inici del partit contra el CD. Masnou, la penya quadribarrada va oferir una placa d’homenatge a la penya Al Hueco del C.F. Muntanyesa.

Les dues penyes van viure de molt a prop els resultats d’ambdós equips la temporada passada i els andreuencs van seguir al club de la muntanya durant la fase d’ascens on quasi pugen a Segona B.
Després de l’homenatge les dues penyes agermanades van estar animant a l’equip local que va derrotar als del maresme per 2 a 0. Aquesta setmana en agraïment al gest, diversos membres de la penya Al Hueco assistiran al partit que juga el Sant Andreu enfront el difícil Atlètic de Balears. Esperem que vegin un bon partit i com no, una victòria andreuenca.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS