Gran empat del Juvenil A contra el Barça

Boníssim partit del juvenil A de la UE Sant Andreu sense el merescut premi de la victòria. En un derbi jugat de tu a tu, davant el líder de la competició, els nostres juvenils van mostrar la seva millor versió i van tenir als blaugranes contra les cordes durant gran part del partit.

La primera meitat va ser de clar color quatribarrat, amb molt bon joc, grans oportunitats i controlant perfectament al Barça, al que amb prou feines van concedir ni una sola clara ocasió de gol.

Van poder els joves jugadors andreuencs avançar-se en el marcador en els primers minuts, amb un tir al pal de Rubén, i més tard ho aconseguiria Geri, però el gol va ser anul·lat per un inexistent fora de joc. Poc després del final d’aquesta primera part, de nou Geri va tenir una gran oportunitat, però quan es trobava sol per definir va preferir assistir a Javi que no va poder culminar la jugada.

En la represa el partit va seguir sent jugat de poder a poder per tots dos equips, amb molt poques ocasions de gol, però amb molta lluita i molta batalla a la zona de mitjans. Durant aquesta fase, les defenses van estar per sobre dels atacs, es van mostrar molt segures i les ocasions de gol van ser escasses.

Els locals mai van renunciar a la victòria, però en aquesta segona meitat va anant poc a poc perdent força, sens dubte minvat per les lesions i el cansament, però van saber contenir molt bé al Barça, que solament molt al final, quan els andreuencs ja jugaven amb un jugador menys per l’expulsió de Sergio, es van apropar al àrea local amb cert perill. Però mai van arribar a donar la sensació d’autentic perill. La pressió constant dels locals i l’esforç col·lectiu de tots a l’hora de defensar van desactivar per complet el joc ofensiu dels barcelonistes.

Al final, empat sense gols, un empat més que meritori, però que vist l’esforç de l’equip va saber a poc perquè es va estar molt prop de derrotar a un Barça que es va deixar el liderat en el Narcís Sala. La setmana vinent nova prova de foc amb la visita al nou capdavanter de la Competició, el Gavà.

Camp:Narcís Sala. Uns 300 espectadors en una nit molt freda.

UE Sant Andreu: Adri, Nemo, Jarque,Jilmar, Pol, Pepe, Rubén (Villanueva), Sergio, Javi (Áxel), Víctor i Geri (Josevi) (Rojas)

FC Barcelona B:Suárez, Godswill, Costa, Riera (Jordi), Lucas (Huertas), Quinti, Moussima, Otero (Simón), Munir, Quesada i Edwelle (Román) (Ondoa)

Árbitre: Calle Martínez. Va amonestar a Sergio dues vegades (expulsat, min. 85) i a Geri

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS