L’Aleví F s’imposa al camp de la Guineueta B

Important victòria la que va aconseguir el Sant Andreu a camp de la Guine, en un bon partit amb gols i ocasions. Els quadribarrats van remuntanr els dos gols inicials dels locals i es van endur tres punts vitals que els reforcen a la zona mitja de la classificació.

EE Guineueta B 2 – UE Sant Andreu F 3. Carles Abarca.

El partit ha començat amb molta lluita per part dels dos equips però sense gaire precisió, fent anar la pilota sense gaire control d’un camp a l’altre però sense cap perill. Del primer quart destacar un xut llunyà que s’ha estavellat al travesser de la porteria local, i que en el posterior remat ha anat al pal. El segon quart ha seguit amb una tònica similar, poc control i moltes imprecisions, però a 4′ de la mitja part una indecisió en defensa ha permès el gol de la Guine, 1-0 i al descans.

El Sant Andreu ha sortit al tercer quart amb ganes d’apretar la Guine al seu camp, però una bona passada entre línies ha trobat un davanter local ben situat i ha fet pujar el 2-0 al marcador. El resultat era massa ampli pel que s’havia vist fins al moment, però ha durat escasament 1 minut perquè tot just després de centrar el Sant Andreu ha aconseguit el seu gol després d’un remat franc des de l’àrea petita, 2-1.

Amb els quadribarrats animats i els locals en un petit desconcert ha arribat dos minuts més tard el gol de l’empat: pilota bombada des de darrera, el porter surt de mans i en el salt el davanter andreuenc s’avança de cap i empata el partit, 2-2. Partit igualat, resultat just i final del tercer quart.

El darrer quart del partit hauria pogut donar els tres punts a qualsevol dels dos equips, però els visitants s’han avançat als 3′ després d’una acció desafortunada del porter local que ha acabat introduint la pilota a la seva porteria, 2-3. El joc fins al final del partit ha donat poc de si, amb algunes faltes perilloses de la Guine, un penal reclamat pels locals per mans dins l’àrea, no gaire futbol per part de cap dels dos equips i molta emoció.

Al final victòria important del Sant Andreu que sembla que presenta candidatura a les posicions de mitja taula, segurament les que li corresponen pel futbol que s’ha fet en el que va de temporada. La Guine continua “líder” dels mitjans, per sota d’un bon Badalona i dels “intractables” del Grup, i probablement aquesta és la posició que haurà de defensar fins al final de la temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS