L’equip et necessita a Badalona!

El desplaçament de diumenge a les 12.00h a camp del Badalona serà clau pel futur immediat de l’equip. Una victòria acostaria molt l’objectiu de la permanència i permetria afrontar amb més tranquil•litat la recta final de la temporada. No t’ho pensis i vine al Centenari!

I per que no, permetria somniar amb alguna cosa més gran que simplement salvar la categoria, la Copa de la temporada vinent, o fins i tot…

L’equip s’ha situat molt a prop del play-off, el deixaràs ara sol? Els nostres jugadors han hagut de jugar amb el fred de l’Aragó i als camps complicats del País Valencià. Te’l perdràs ara al costat de casa? Tenim un equip jove que fins ara està complint amb l’objectiu que se li demanava, no li donarem un cop de mà en un camp tan difícil?

Tots a Badalona diumenge!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS