Piti Belmonte: “Hem de seguir així, partit a partit”

El tècnic andreuenc, content amb la patida victòria davant el Mallorca B per 1 a 0, apostava en roda de premsa per continuar amb la mentalitat que ha portar l’equip a aquesta bona dinàmica: no posar-se objectius més enllà del proper partit i de mantenir la regularitat.

Piti també va tenir unes paraules per la bona feina que està fent Pau sota pals i es va mostrar satifsfet amb el fet de tenir plantilla per poder escollir la convocatòria setmana rere setmana. Escolta-ho tot a continuació:

 

Més en

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018

Reconnectar-se a la lliga

Premsa15 de setembre de 2018