Piti Belmonte: “Hem de seguir així, partit a partit”

El tècnic andreuenc, content amb la patida victòria davant el Mallorca B per 1 a 0, apostava en roda de premsa per continuar amb la mentalitat que ha portar l’equip a aquesta bona dinàmica: no posar-se objectius més enllà del proper partit i de mantenir la regularitat.

Piti també va tenir unes paraules per la bona feina que està fent Pau sota pals i es va mostrar satifsfet amb el fet de tenir plantilla per poder escollir la convocatòria setmana rere setmana. Escolta-ho tot a continuació:

 

Més en

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018