Piti Belmonte: “Hem de seguir així, partit a partit”

El tècnic andreuenc, content amb la patida victòria davant el Mallorca B per 1 a 0, apostava en roda de premsa per continuar amb la mentalitat que ha portar l’equip a aquesta bona dinàmica: no posar-se objectius més enllà del proper partit i de mantenir la regularitat.

Piti també va tenir unes paraules per la bona feina que està fent Pau sota pals i es va mostrar satifsfet amb el fet de tenir plantilla per poder escollir la convocatòria setmana rere setmana. Escolta-ho tot a continuació:

 

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018