Piti Belmonte: “Hem de seguir així, partit a partit”

El tècnic andreuenc, content amb la patida victòria davant el Mallorca B per 1 a 0, apostava en roda de premsa per continuar amb la mentalitat que ha portar l’equip a aquesta bona dinàmica: no posar-se objectius més enllà del proper partit i de mantenir la regularitat.

Piti també va tenir unes paraules per la bona feina que està fent Pau sota pals i es va mostrar satifsfet amb el fet de tenir plantilla per poder escollir la convocatòria setmana rere setmana. Escolta-ho tot a continuació:

 

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018