Segueix a la venda l’abonament de 2a volta

Tot i que ja fa unes setmanes que la segona fase de la competició està en marxa, alguns seguidors andreuencs no han pogut adquirir encara el seu abonament per veure els partits de lliga que queden al Narcís Sala. Encara sou a temps de veure el que resta de temporada en directe!

Després de les dues darreres victòries a casa, per 6 a 0 a l’Sporting Maonès, i per 2 a 1 davant el líder, l’Atlètic Balears, són diversos els aficionats que s’han adreçat al club preguntant si encara és possible comprar aquest abonament.

Doncs sí, encara sou a temps i podeu assegurar-vos veure els vuit partits que resten de lliga al colisseu andreuenc. Només cal que passeu per les oficines del club, de dilluns a divendres de 17 a 19.30h, i us feu amb el vostre abonament. Us recordem els preus per categories:

Edat       Grada Jove    General     Tribuna

16-25          25 eur             30 eur            65 eur

26-30         35 eur             45 eur            90 eur

31-65         60 eur             70 eur            105 eur

>65            35 eur             45 eur             90 eur

L’equip està demostrant un esperit de lluita que es tradueix en resultats i que està enganxat l’afició. A què esperes per sumar-t’hi?

Fes-te ja amb el teu abonament!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS