Sis baixes per rebre el líder

El Narcís Sala rep demà l’equip més sòlid del campionat, l’Atlètic Balears. Amb 50 punts, els illencs són clars favorits per proclamar-se campions. Els andreuencs, que no podran comptar amb els cinc lesionats ni amb Dídac, sancionat, no hi tenen res a perdre.

L’equip no té res a perdre en la que segurament és la visita més incòmode d’aquesta temporada al colisseu andreuenc. L’Atlètic Balears, amb grans noms en les seves files, està llançat i és el líder més sòlid dels quatre grups de la Segona B. Un equip que fora de casa, encara no ha perdut cap partit.

Els seus números són boníssims. Amb 50 punts, són àmpliament l’equip més golejador, havent-ne anotat 42. Defensivament els números també estan entre els millors, amb 19 gols encaixats. A més, compten a les seves files amb el pichichi, Jesús Perera, que porta ja 15 gols.

El Sant Andreu però és un dels equips que més difícils li van posar les coses en la primera volta. Els de Piti Belmonte van empatar a zero a l’Estadi Balear en la quarta jornada de lliga en un partit on els quadribarrats van merèixer guanyar.

La injecció econòmica que ha rebut l’Atlètic Balears aquesta temporada els ha fet molt forts, però històricament el Narcís Sala no és un feu gens favorable als blanc-i-blaus. En 7 visites, 5 victòries andreuenques, 1 empat i 1 victòria balear. El precedent més proper, l’empat (1-1), que es produïr en la jornada 35 de la temporada passada.

Pel partit de demà Piti Belmonte convoca els següents 17 homes:

Pau, Gabri, Fran Grima, Àlex, Melo, Moyano, Rubén, Arnau, Nando, Marc, Toni Vela, Luis Blanco, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Nakor Bueno, Edgar i Eloi.

Són baixa per lesió Morales, Marcos, Llobet, Carroza i Borja. També es perd el partit per sanció Dídac.

Abans del partit, Piti Belmonte haurà de descartar un dels 17 jugadors convocats. Aquesta és la primera convocatòria dels dos darrers fitxatges del mercat d’hivern, Àlex i Edgar.

Foto: futbolbalear.es

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS