Tarrés i Héctor marxen, Ángel es queda

Tots tres jugadors agafen un camí diferent en aquest mercat d’hivern: Tarrés rescindeix el seu contracte amb el club, Héctor se’n va cedit al Santboià i Ángel es queda al club, sense fitxa, després de no haver pogut concretar cap sortida.

Ahir a les 18.00h es tancava el mercat d’hivern, i igual que s’havien produït notícies en forma de fitxatges, també calia aclarir les baixes. Finalment seran dues les que es faran efectives, les de Tarrés i Héctor, però federativament n’acabaran sent tres ja que Ángel no tindrà fitxa amb l’equip al estar ja totes ocupades. Tots tres jugadors no han pogut gaudir de minuts en aquest primer tram de la temporada i donada la seva joventut, el cos tècnic creia que el millor era donar-los una sortida.

Enric Tarrés es desvincula totalment del club rescindint el seu contracte. L’eivissenc va arribar fa tot just un any al club i aquest estiu va renovar fins a final de la present temporada. Tot i això, el lateral no ha pogut gaudir de minuts i les lesions han estat un problema per ell. El club li agraeix els serveis prestats durant aquest any i li desitja molta sort en el futur.

Héctor Garcia per la seva banda se’n va cedit al Santboià fins a final de temporada. El cos tècnic espera que allà el mitjapunta pugui gaudir de minuts i que torni més rodat i amb més experiència de cara la propera temporada.

Una sortida semblant era la que es buscava per Ángel, el més jove de la plantilla. Les negociacions amb el club de destí no van acabar de fructificar i finalment el davanter s’haurà de quedar al Narcís Sala. L’arribada de tres incorporacions i la sortida de només dos jugadors fa que Ángel es quedi sense fitxa i no pugui disputar cap partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS