Toshack visita el Narcís Sala

John Benjamin Toshack, actual seleccionador de Macedònia, ex jugador del Liverpool i ex entrenador de Reial Madrid o Reial Societat, entre d’altres, va viure ahir en directe el partidàs entre el Sant Andreu i l’Atlètic Balears des de la primera fila de la llotja de l’estadi.

Al costat del president Manuel Camino, el doble campió d’Europa amb el Liverpool (1977 i 1978), va gaudir de la victòria andreuenca sobre un líder fins ahir imbatut fora de casa. Una agradable visita que va sorprendre a tots els que s’aplegaven a l’estadi.

Toshack va despertar expectació entre els mitjans gràfics que cobrin el partit i va centrar les mirades en els minuts previs a la represa. El galès li va dur sort a l’equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS