Victòria ajustada del Benjamí F

El Sant Andreu i el Vila Olímpica E es veien les cares en un enfrontament directe, ja que tots dos equips estaven separats per només un punt a la classificació. El partit, com era de preveure, va estar molt disputat, però els quadribarrats es van endur la victòria.

Sant Andreu F 2 – Vila Olímpica E 1

Tot va començar molt bé. En el minut dos, amb un gol d’en Mikel. El jugador andreuenc va treure un corner molt tancat i amb força, el seu porter no va poder agafar la pilota i va acabar entrant. Gràcies a aquest gol, el rival sabent que els passàvem a la classificació, va pujar la intensitat i va disposar d’alguna ocasió, una d’elles, que va ser doble i ben clara, podria haver tingut un bon final per ells, però primer en Pau va aturar una rematada dins l’àrea amb uns grans reflexes, i després el rebuig el van tirar per sobre de la porteria.

Els dos primers quarts van ser semblants, ells atacant però sense arribar a marcar i nosaltres tenint alguna ocasió. Com sempre els nostres nens van anar a per totes, i així va venir el segon gol i que ens donava certa tranquil.litat. Una falta treta des de la dreta pel Mamadou, centrada al segon pal, van anar a rematar els nostres jugadors amb totes les forces. El porter també va sortir amb força, rebutjant la pilota, però el Jan “va saber” posar el cos perquè la pilota rebotés en ell i marqués aquest desitjat segon gol. Així doncs, descans i 2 a 0 al nostre favor.

El tercer quart va ser semblant amb la única diferència, que en un corner no vam tapar bé el primer pal i ens van marcar un gol semblant al primer nostre. Quedava una mica més d’un quart d’hora per acabar el partit, i la lluita i el patiment estava assegurat.

A l’últim quart, però, haguéssim pogut sentenciar en diverses jugades d’en Mamadou a la contra, aprofitant la seva velocitat i habilitat. En una d’aquestes oportunitats va enviar la pilota al travesser. 2 a 1, resultat final i tres punts cap a casa!

Es va poder veure un partit molt disputat, on podríem haver empatat, però gràcies a la “nostra fortalesa”, vam acabar guanyant, i així doncs, escalar un parell de posicions a la classificació.

Aquest cap de setmana, aprofitant que fa fred, descansarem i agafarem forces per començar amb bon peu la segona volta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS