Visita a un Olímpic que es desinfla

El conjunt valencià es troba en el seu pitjor moment de la temporada. Només una victòria en els darrers sis enfrontaments és el balanç que presenten els de Xàtiva, que arriben al compromís amb el Sant Andreu amb moltes baixes i només podran comptar amb 14 del primer equip.

El partit de la primera volta entre Sant Andreu i Olímpic de Xàtiva va suposar un punt d’inflexió i una injecció de moral pels andreuencs, que fins aquell moment encara no coneixien la victòria. Aquell 2-1, amb gols de Dídac i Nando, va donar ales als de Piti Belmonte per encadenar una ratxa de 9 partits sense perdre.

L’equip blanc, que està en quadre per les baixes, travessa el seu moment més delicat en quant a resultats de la temporada amb una victòria, tres empats i dues derrotes en els darrers sis partits disputats. Tot i això, els valencians ocupen la setena posició amb 38 punts, comptant ja els del partit contra l’Sporting Maonès que aquesta setmana la Federació ha sumat de cop a tots els equips que encara s’hi havien d’enfrontar.

Els de Toni Seligrat tenen les baixes de Álex Vaquero i Kiko Alcázar, per sanció, i les de Olcina, Peris, Guillermo i Alcolea per lesió. Un fet que obliga l’entrenador de l’equip blanc a convocar dos juvenils per rebre el Sant Andreu. El mateix Toni Seligrat també haurà de complir sanció després de ser expulsat en el darrer compromís de l’Olímpic, la derrota per 2-1 a camp del Gandía.

La millor arma dels de Xàtiva és sense dubte la defensa. L’Olímpic és el tercer equip menys golejat, només superat per l’Orihuela i Badalona, i empatat amb l’Huracán Valencia. En atac, presenten els mateixos números, 29 gols anotats, que el Sant Andreu.

Els quadribarrats fa 22 anys que no visiten el camp de la Murta. En l’últim precedent, la temporada 90-91, la victòria va ser visitant per 0 a 2. És l’únic triomf andreuenc en aquest camp, ja que en les anteriors visites, dues als anys 70 i una altra a finals dels 40, un empat i dues victòries valencianes van ser el balanç.

Foto: olimpicxativa.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS