Al Juvenil A se li escapen dos punts en el 93′

Un gol del Mollet en el temps afegit va evitar una nova victòria del Juvenil A de la UE Sant Andreu. Els andreuencs van fer un bon partit i van ser molt superiors fins que es van quedar amb 10 homes. A partir d’aquell moment, els vallesans van apretar i van acabar empatant.

CF Mollet UE 1 – UE Sant Andreu 1

Durant el primer període el domini va ser total i absolut dels quadribarrats, i solament la mala sort va impedir que s’arribés al descans amb avantatge visitant. Els pals i les grans intervencions del porter local Cuesta van evitar que Pol, Adri o Geri obrissin el marcador. Però malgrat tot, les vibracions en llegar a la mitja part eren molt bones, tant per la superioritat mostrada durant el primer període com la sensació de control total del partit.

Solament van fer 2 minuts de la segona meitat perquè els andreuncs s’avancessin al marcador, fent justícia al que succeïa sobre el terreny de joc. Una bona internada per la banda esquerra de Rubén, acabava amb una passada al centre de l’àrea perquè Víctor afusellés al porter local. Minuts després Geri va tenir l’ocasió de sentenciar el partit, però novament el porter del Mollet salvava als seus enviat la pilota a córner.

Tot semblava estar controlat, però en una pilota llarga, a l’esquena dels centrals, un davanter del Mollet va aprofitar una indecisió defensiva per forçar la falta de Nando, i al mateix temps la targeta vermella, en interpretar l’àrbitre la jugada com d’ocasió manifesta de gol.

L’expulsió canviaria el partit completament. Els visitants es van veure obligats a efectuar canvis per equilibrar l’equip, i a poc a poc van anar perdent presència en atac al mateix temps que els locals començaven a arribar amb cert perill, tot i que els nostres es defensaven molt bé. Amb tot, la sentència va poder arribar en una altra contra de Geri, que va ser derrocat clarament dins de l’àrea quan encarava al porter rival, sense que l’àrbitre en aquesta ocasió apreciés el que a tots ens va semblar un clar penal.

Finalment, i quan el partit semblava liquidat, en el minut 93 una pilota penjada sobre l’àrea visitant era pentinada per un davanter del Mollet perquè en segona jugada un company seu batés a Gabri i aconseguís l’empat definitiu.

Una llàstima que el bon treball de l’equip no es veiés recompensat amb una victòria que van merèixer, sobretot per la seva superioritat quan van jugar en igualtat, i per l’esforç defensiu realitzat després de l’expulsió de Nando.

Camp: Municipal Germans Gonzalvo. Uns 150 espectadors. Tarda assolellada

CF Mollet: Cuesta, Diakite, Jaume, Dani, Gerard, Codina (Javi), Aleix (Corchuelo), Luque,

Beltrán, Édgar i Camí

UE Sant Andreu: Gabri, Nando, Jarque, Jilmar, Pol, Pepe, Adrián R. (Adrián V.), Sergio (Villanueva), Rubén (Rojas), Víctor (Javi) i Geri

Gols: 0-1, Víctor (min. 47); 1-1, Javi (min. 93)

Árbitre: Asensio Tejero. Va amonestar a Nando (2, min. 60), Adrián V. i Javi

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS