Autocar a Reus per només 10 euros!

Diumenge 11 l’equip afronta el segon desplaçament consecutiu per terres catalanes, una gran oportunitat perquè l’afició torni a estar al seu costat com ja va succeir la setmana passada a Badalona. Les inscripcions es podran fer a les oficines del club dilluns i dimarts per la tarda, de 17.00 a 19.30h.

L’autocar sortirà a les 9.30h del matí del Narcís Sala, un horari que permetrà arribar amb temps a Reus, fer una volta per la capital del Baix Camp i dinar tranquil·lament abans d’acostar-se a l’estadi. La tornada, com ja va passar a Lleida, es farà un cop acabi el partit.

Com sempre en aquests casos, el viatge està supeditat a que s’omplin un mínim de places. En cas de no aconseguir-ho, el desplaçament en autocar quedaria anul·lat i es tornarien els diners a aquells que s’haguéssin apuntat.

El preu del desplaçament en autocar és de 10 euros i a falta de confirmació, en principi les entrades al camp del Reus tenen el mateix preu, 10€. Per apuntar-se cal inscriure’s a les oficines del club el proper dilluns o dimarts a la tarda, de 17.00 a 19.30h.

Tots cap a Reus!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS