Carroza, baixa de darrera hora en una llista amb novetats

El migcampista andreuenc s’ha fet un esquinç lleu en l’entrenament d’aquest matí i no podrà ser demà a Reus. Tampoc hi seran Marc i Blanco, sancionats, Llobet i Melo, lesionats, ni Eloi, per decisió tècnica. Tornen Marcos i Borja.

Piti Belmonte convoca els següents 16 jugadors per enfrontar-se demà a les 17.00h al Reus:

Pau, Morales, Fran Grima, Álex, Dídac, Moyano, Borja, Rubén, Arnau, Nando, Vela, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Nakor Bueno, Edgar i Marcos.

Queden fora de la convocatòria Marc Martínez i Luis Blanco, per sanció, i Melo, Carroza i Llobet, per lesió. Tampoc entra a la llista Eloi Fontanella, per decisió tècnica.

Aquesta setmana fins a tres jugadors han rebut l’alta mèdica, són Marcos, Borja i Llobet. Els dos primers estan a punt per jugar i ja han entrat a la convocatòria mentre que el tercer encara no ha entrenat amb el grup tot i tenir l’alta mèdica. Es preveu que el de Cambrils es reincorpori dimecres amb la resta de la plantilla.

Pel que fa a les altres dues baixes per lesió, Melo té un esquinç al lligament del genoll i Carroza, baixa d’última hora, s’ha fet un esquinç de grau 1 al turmell en l’entrenament d’aquest matí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS