Cop d’autoritat del Juvenil

El Juvenil A no va tenir pietat de la UFB Jabac i Terrassa, rival directe a la classificació de la lliga, i es van endur una brillant victòria golejant per un contundent 5-0. Res van poder fer els egarencs, que van veure com els quadribarrats, a més, estaven encertats a l’hora de definir.

UE Sant Andreu 5 – UFB Jabac i Terrassa 0.

Tant sols havien transcorregut 21 minuts i el partit estava ja gairebé sentenciat amb els gols de Pol, Erik i Víctor. Durant la primera mitja hora de partit els locals van ser clarament superiors, encara que en els últims 15 minuts del primer període van baixar el ritme i els visitants van tenir alguna opció de reduir el seu ampli desavantatge.

Però qualsevol dubte acabaria desapareixent amb el fulminant inici de la segona meitat en les quals els quatribarrats van sortir en tromba i amb 2 gols d’Adrián Ruíz en menys de 10 minuts tancaven la golejada, convertint els 35 minuts restants de partit en un tràmit.

Tots dos equips arribaven a aquest partit igualats a punts, per la qual cosa gens feia presagiar una golejada andreuenca, però la veritat és que els nostres juvenils semblen tenir-li ben presa la mesura aquest any als egarencs, als quals ja va golejar a domicili en la primera volta per un clar 0-3.

La setmana vinent visita al camp de la Gramenet amb l’objectiu de seguir sumant per mantenir les opcions de lluitar per l’ascens.

Camp: Narcís Sala. Tarda agradable i uns 200 espectadors

UE Sant Andreu: Gabri, Nemo, Jarque (Rojas), Pol (Nando), Jilmar, Pepe, Sergio, Erik (Josevi), Rubén, Víctor (Javi) i Adrián Ruíz.

UFB Jabac i Terrassa: Rodriguez, Casasayas, Vinasco, Dani García (Muñoz), Alba, Merino, Pirla, Sabariego (Medina), Ruy Gama (Clotet), Moreno i Calvo (Ejarque).

Gols: 1-0 Pol (min.9), 2-0 Erik (min.17), 3-0 Víctor Alonso (min.21), 4-0 Adrián Ruíz (min. 47), 5-0 Adrián Ruíz (min.53)

Arbitre: Salvador Tomás López. Amonestats Pol, Sergio i Moreno, i expulsat Ejarque al minut 83.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS