De camí a Reus, visita gratuïta a La Giralda de l’Arboç

El desplaçament de l’afició andreuenca a la capital del Baix Camp comptarà també amb oferta cultural. Els seguidors que ho vulguin podran fer una visita guiada gratuïta per aquest edifici centenari, restaurat recentment i propietat del president del club Manuel Camino.

A falta de confirmar definitivament l’organització de l’autocar per part del club, que dependrà de la demanada, la Penya Narcís Sala ja n’ha organitzat un pels seus membres. Aquest autocar farà una aturada al Penedès per fer una visita, programada per les 11.00h del matí, a la Giralda de l’Arboç

L’altre autocar, el del club, també podrà acollir-se a aquesta opció sense cap cost adicional. Si els seguidors ho volen, podran fer la visita guiada gratuïta de 45 minuts a la Giralda abans de seguir el camí cap a Reus.

Així mateix, els aficionats que es desplacin en cotxe també podran passar per l’Arboç i gaudir d’aquesta oferta cultural complementària a una jornada de bon futbol i de festa per l’afició quadribarrada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS