El Juvenil A es retroba amb la victòria

Els andreuencs van tornar a sumar els tres punts en la sempre complicada visita al camp del Cornellà, la Via Fèrrea. Els quadribarrats van saber reaccionar al gol matiner dels locals per acabar emportant-se una victòria justa amb gols d’Adrián i Kilian en pròpia porta.

UE Cornellà B 1 – UE Sant Andreu 2.

No s’havien acabat d’assentar els equips en el terreny de joc quan el Cornellà s’avançava en el marcador en el minut 7 amb un gran gol de Freixes, que va sorprendre amb un excel·lent tret des del vèrtex de l’àrea gran que es va colar com una exhalació en la porteria del Sant Andreu.

Després d’uns primer 20 minuts en els quals els visitants semblaven estar encara tocats i fora del partit, els andreuencs van anar a poc a poc fent-se amos del partit, i així van començar a arribar les primeres oportunitats, culminades en el minut 25 amb un bon gol d’Adrián que va afusellar al porter local després de retallar hàbilment a dos defensors locals. No es va acabar aquí l’assetjament visitant que va disposar de 2 claríssimes ocasions per haver-se anat al descans amb un bon avantatge. Una rematada de Erik va ser salvada per la defensa sota els pals i un tret de Víctor es va estavellar en el travesser.

En la represa la tònica del partit va ser la mateixa, amb domini i ocasions pel Sant Andreu, però sense sort a l’hora de culminar les jugades en gol. Finalment, i és que el futbol tens aquestes curiositats, la victòria arribaria amb un autogol, una jugada desafortunada per als locals, però que feia justícia als mèrits dels andreuencs que van ser superiors al seu rival.

Camp: Vía Férrea de Cornellà. Tarde molt agradable i uns 150 espectadors.

UE Cornellà B: Kevin, Lara (Steven),Martí, Kilian, Marc (Ferran), Pau, Vargas, Adri, Xavi(Sergio), Víctor i Lucas

UE Sant Andreu: Gabri, Nemo, Albert, Jilmar, Pol, Pepe, Erik (Áxel), Sergio(Josevi), Javi Ruiz (Joel), Víctor i Adrián (Rojas)

Gols: 1-0, Freixes (min. 7); 1-1, Adrián (min. 25); 1-2, Kilian en pròpia porta

Àrbitre: Martínez Sáez. Va amonestar a Sergio del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS