El partit de demà a Teruel, per Ràdio Trinitat Vella

Una vegada més els amics de Ràdio Trinitat Vella ens facilitaran seguir l’equip en la complicada jornada intersetmanal d’aquest dimecres a les 20.00h al camp de Pinilla. RTV oferirà la transmissió íntegra tant per l’FM, al 91.6, com per internet, a www.rtv-fm.com.

Ja està confirmat que Ràdio Trinitat Vella serà a Terol per emetre el partit de la 30a jornada de lliga. Aquells que en aquest dia feiner no us hagueu pogut desplaçar des de Sant Andreu a terres aragoneses, podreu estar-ne pendents en tot moment.

També el podreu seguir per internet des del seu web, http://www.rtv-fm.com/, si sou a algun lloc on no arriba el seu senyal per la freqüència modulada.

Els companys de RTV ofereixen sencers tots els partits de la Unió Esportiva, i un cop més, gràcies a la seva locució, podrem saber en tot moment els detalls del partit del nostre equip, en aquesta jornada clau per arribar com més aviat millor a l’objectiu de la permanència.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS