Eloi i Nakor, amb molèsties musculars, no viatgen a Teruel

Els dos davanters se sumen a les baixes ja conegudes de Marcos, Llobet i Melo. Piti Belmonte s’emporta 17 jugadors a la ciutat aragonesa, on el fred i molt probablement la neu esperen l’equip. Demà a les 10.30h, entrenament previ al partit.

L’equip viatja a hores d’ara cap a Teruel per enfrontar-se demà a les 20.00h al Teruel. El cos tècnic ha programat un entrenament suau a les 10.30h del matí per estirar les cames abans del partit. Com sempre, els companys de Ràdio Trinitat Vella oferiran el duel en directe des de Teruel. El partit també es podrà seguir pel twitter oficial del club, @uesantandreu.

Piti Belmonte ha convocat 17 jugadors per aquest partit. Eloi i Nakor, amb molèsties musculars, se sumen a les baixes ja conegudes de Marcos, amb una infecció al dit del peu, Llobet, agafant ritme, i Melo, amb un esquinç al genoll.

Segons l’Agencia Estatal de Meteorologia, AEMET, hi ha risc important de nevades durant tot el dia de demà a la ciutat aragonesa. Les condicions meteorològiques, per tant, seran adverses en un camp molt difícil.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS