Fran Grima, baixa per sanció

El lateral andreuenc, jugador que més minuts ha disputat aquesta temporada, es perdrà el duel contra l’Huracán per acumulació de targetes. Marcos, Eloi i Melo, per lesió, i Llobet i Vela, per decisió tècnica, s’uneixen a la llista de baixes per viatjar demà al matí a València.

L’entrenador Piti Belmonte convoca 16 jugadors pel partit de demà (17.00h) a València contra l’Huracán. L’equip viatjarà el mateix dia de partit, a les 8.30h del matí.

Per aquest partit són baixa Fran Grima, per sanció, i Eloi, Melo i Marcos, per lesió. El davanter balear podria tornar a ser intervingut aquest vespre del seu dit del peu, per solucionar la infecció, depenent de l’opinió del metge amb el que té visita a la clínica Quirón.

Pel que fa als altres dos lesionats Eloi té problemes musculars, dilluns es farà proves, i Melo s’ha resentit de l’esquinç al genoll després de reincorporar-se aquesta setmana amb la resta del grup. Tampoc entren a la llista Llobet i Vela, per decisió tècnica.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS