Ja som 3.000 a la pàgina oficial de Facebook del club!

El Sant Andreu segueix creixent a les xarxes socials i aquest dilluns vam arribar a la xifra rodona de 3.000 admiradors a Facebook. Per celebrar-ho, aquesta setmana se sortejarà un premi amb les instruccions que es donaran a la pàgina UE Sant Andreu – Oficial.

Els seguidors andreuencs continuen responent al club a la xarxa, tant amb el nombre de visites a la web, com amb el seguiment a les xarxes socials Twitter i Facebook. L’objectiu ara és lluitar perquè aquest suport virtual es tradueixi també en un augment d’afluència a l’estadi.

Dels 9 partits que queden per acabar la lliga, 5 seran al Narcís Sala. Un factor que s’ha d’explotar i al que des de les xarxes socials del club intentarem contribuir. De moment, començarem amb el sorteig d’una entrada doble per veure el duel contra L’Hospitalet de diumenge a les 12.00h des de la Llotja de l’estadi. Les instruccions per optar al premi es faran públiques aquesta nit a la pàgina oficial de Facebook del club: http://www.facebook.com/uesaoficial.

En propers partits també hi poden haver sorpreses pels seguidors de Twitter, https://twitter.com/#!/uesantandreu, on ja superem amb escreix els 1.600 followers. A més, a banda del compte del club, en aquesta xarxa social podeu seguir a gran part dels futbolistes de la plantilla. Un total de 14 jugadors del primer equip:

David Llobet – @llobet77
José Miguel Morales – @Porterito13
Dídac Navarro – @Didac19
Pau Núñez – @paunl13
Quim Araujo – @m_araujo7
Marcos Jiménez – @marksDELA
Eloi Fontanella -@eloifontanella
Nando González – @Nandogonzalez16
Borja López – @borjaa26
Xavi Jiménez – @XaviJimenez08
Marc Martínez – @marcmarttinez
Fran Grima – @Fran_Grima
Álex Fernández – @91FdzAlex
Melo Cortés – @melocortes3

Per estar al dia de la UE Sant Andreu, segueix-nos a les xarxes socials i comparteix el teu sentiment amb nosaltres!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS