L’autocar a Reus, confirmat

Després que en aquests tres dies d’inscripció s’hagin cobert les places mínimes per poder fer el viatge, l’autocar del club queda confirmat. L’hora de sortida, aquest diumenge a les 9.30h des del Narcís Sala. Les places que encara queden lliures per omplir es poden contractar fins divendres a les oficines.

El Camp Nou de Reus rebrà diumenge un gran nombre de seguidors quadribarrats. L’autocar del club, l’autocar de la Penya Narcís Sala i tots els andreuencs que es desplacin amb els seus cotxes. Tot plegat per ajudar l’equip en un desplaçament maco i complicat.

L’autocar sortirà a les 9.30h del matí des del Narcís Sala i farà una aturada al Penedès a les 11.00h per visitar de manera gratuïta la Giralda de l’Arboç, propietat del president del club Manuel Camino. Un cop acabi la visita, de 45 minuts, el camí seguirà fins a Reus, on l’afició tindrà temps per fer una volta i dinar tranquil·lament. A les 17.00h el partit contra l’equip roig i negre, i un cop aquest acabi, tornada directament cap a Sant Andreu.

Amb les inscripcions que s’han fet fins ara a l’autocar del club s’ha cobert el mínim de places perquè el viatge es pugui fer, però encara hi ha seients lliures que de ben segur molts andreuencs encara volen aprofitar. Tenen temps fins divendres, a les oficines del club, pel preu de 10 euros.

Ens veiem tots a Reus!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS