Marcos, Borja i Llobet, amb l’alta mèdica

El cos tècnic comença a recuperar efectius de cara el tram final de la lliga i aquesta setmana ha vist com fins a tres futbolistes rebien l’alta. Els dos primers, Marcos i Borja, ja entrenen amb el grup. El tercer, Llobet, ho començarà a fer la setmana vinent. Melo segueix de baixa.

Ara per ara, tot i que hi ha diversos jugadors amb molèsties físiques, només Melo està lesionat. El central té un esquinç al lligament del genoll que el tindrà un temps fora de les convocatòries. La resta, menys Llobet que té únicament l’alta mèdica però encara no està preparat per jugar, estan a disposició de Piti Belmonte. Inclòs Dídac, que ha deixat enrere els problemes al quàdriceps i ja ha pogut tornar amb el grup.

Els que tot i estar bé físicament no hi seran contra el Reus són Marc Martínez i Luis Blanco, sancionats per acumulació de targetes. L’equip, en canvi, recuperarà Moyano després de complir sanció la setmana passada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS