Melo s’uneix a la llista de baixes a l’eix de la defensa

El central va rebre un cop al genoll en l’entrenament de dijous i és baixa per rebre el Zaragoza B juntament amb Borja, Marcos i Llobet. Un altre central, Moyano, compleix cicle de targetes i tampoc entra a la convocatòria. D’altra banda Piti Belmonte recupera Xavi Jiménez després de complir sanció.

Seguir fent-se fort a casa és l’objectiu. L’equip rep demà un Zaragoza B que busca treure el cap de la zona de descens. I és que l’equip de Juan Eduardo Esnaider ocupa el divuitè lloc de la classificació amb 24 punts i només 25 gols anotats, sent el segon pitjor equip en aquesta faceta després del Gandia.

Els aragonesos arriben al Narcís Sala després de dues derrotes consecutives contra Llagosteria i Gandia. Serà tot just la tercera visita del filial a Sant Andreu, després de les de les temporades 91-92 i 05-06, totes dues amb victòria andreuenca.

Esnaider, que no podrà seure a la banqueta per sanció, no podrà comptar amb San Román, sancionat, ni amb Ortí, convocat amb el primer equip. Els 16 convocats pel tècnic argentí són:

Alcolea, Kilian, Héctor, Ramiro, Mateu, Kevin, Matas, Carreño, Martínez, Marcelo, González, Nierga, Forniés, Fernández, Sergi i Anton.

Per part andreuenca, Piti Belmonte convoca 17 jugadors:

Pau, Morales, Fran Grima, Álex, Dídac, Rubén, Arnau, Marc, Nando, Carroza, Vela, Luis Blanco, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Nakor, Edgar i Eloi.

L’entrenador té les baixes de fins a tres defenses centrals: Moyano, sancionat, i Borja i Melo, lesionats. El primer ja ha començat a entrenar amb l’equip però encara no està a punt, i el segon va rebre un fort cop al genoll en l’entrenament de dijous. S’està a l’espera de proves mèdiques per conèixer l’abast d’una lesió que amb les primeres exploracions no fa ser gaire optimistes.

Els altres dos que queden per fora de la llista, també per lesió, són Marcos i Llobet.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS