Pinilla, un fortí pels aragonesos

Només el Reus, i en la 3a jornada de lliga, ha aconseguit treure els tres punts de camp del Teruel aquesta temporada. L’equip aragonès ha sumat 8 de les seves 9 victòries sobre la gespa natural del seu estadi, on els resultats demostren que s’hi fan molt forts.

Si el Teruel respira tranquil a la taula classificatòria, ho deu, en gran part, al seu camp: Pinilla. 28 dels 39 punts que té l’equip aragonès els ha tret a casa, amb 17 gols a favor i 9 en contra. Uns registres que li permeten ocupar, amb 39 punts, la 13ena plaça de la classificació.

L’equip vermell, a més, no coneix la derrota en aquest 2012. No perd des de fa 12 partits i l’última desfeta data de l’11 de desembre a camp del líder, l’Atlètic Balears. També és cert que des de llavors, l’equip dirigit per Félix Arnáiz ha acumulat molts empats, fins a 8.

El Teruel, però, compta amb un partit menys jugat, i és que el partit que els enfrontava amb el Dènia el 6 de febrer passat, es va suspendre per la neu. Un fenòmen meteorològic que segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), es podria repetir demà, i és que el risc de nevades a Teruel és important. Si bé a l’hora del partit (20.00h), la probabilitat de neu baixa al 10%, durant les hores prèvies les opcions que nevi són del 70% (00-00h-06.00h), del 65% (06.00h-12.00h) i del 50% (12.00h-18.00h).

La de demà serà tot just la segona visita de l’equip a camp de l’equip aragonès en lliga. En l’únic precedent existent, la temporada passada, el resultat va ser d’1 a 0 favorable als locals.

Foto: ecodeteruel.es


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS